Мащабната селекция повиши неимоверно очакванията към Интер, но в първите

...
Мащабната селекция повиши неимоверно очакванията към Интер, но в първите
Коментари Харесай

Спалети няма обяснение за провала

Мащабната селекция увеличи неимоверно упованията към Интер, само че в първите два кръга от сезона в Серия " А " тимът разочарова. След загубата от Сасуоло на старта, нощес " нерадзурите " изпуснаха задатък от два гола вкъщи против Торино (2:2) и старши треньорът Лучано Спалети призна, че му е мъчно да откри пояснение за случилото се.

" Не е елементарно да намеря отговор на въпроса за какво играхме по този метод през второто полувреме. Подценихме едно дълго подаване и оттова започнаха проблемите. После не реагирахме вярно на пресата на Торино. Реалността е такава, че се затрудняваме неимоверно доста, когато ни пресират ", съобщи Спалети.

" Трябва да вървим напред като тим малко по малко. Няма по какъв начин да печелим всеки мач. Срещу Сасуоло не подходихме добре през цялото време, само че през днешния ден бяхме съвършени през първото полувреме и една нелепа неточност обърна нещата ", продължи гологлавият експерт.

" Медиите си правят работата, само че всички мнения, че ще се борим за купата, водят до огромно напрежение. С играта от мача против Сасуоло е невероятно да сме съперник за първото място. Това обаче не значи, че нямам има вяра в капацитета на тима ", добави Спалети.
Серия А 2 кръг, неделя 26 август  Интер 2:2краен резулат  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР