Мащабната продукция Lord of the Rings in Concert ще гостува

...
Мащабната продукция Lord of the Rings in Concert ще гостува
Коментари Харесай

Епичният спектакъл Lord of the Rings in Concert с нова дата

Мащабната продукция Lord of the Rings in Concert ще гостува у нас за огромния край на сагата напролет на 2020 година.

Технически и логистични аргументи попречват навременното идване на интернационалния екип и техниката нужна за шоуто в средата на ноември.

Новата, доказана от екипа на Хауърд Шор дата, е 24 април 2020 година, когато 30-членният интернационален екип ще се завърне в Европа за актуализирания график на турнето.

До момента милиони фенове от няколко континента имаха шанса да съпреживеят именитата история във формата филм-концерт, а вълнуващата трилогия ще има своя подобаващ величествен край и в София.

Най-зрелищната част от сагата – „ Завръщането на краля “ ще бъде показана на великански HD екран в съвършена симбиоза с истинския, величествен саундтрак, изпълнен онлайн от съвсем 300 души хор и оркестър.

Всички, закупили билети за Lord of The Rings In Concert досега могат да запазят своите билети, защото те ще важат без презаверка.

Те ще получат и спомагателен комплимент от основателите на шоуто, опция да завоюват афиш с подпис персонално от Хауърд Шор или имитация на „ The One Ring ”.

Желаещите да върнат билетите си могат да го създадат посредством партньорската мрежа на „ Ивентим “. Сумата ще може да бъде възобновена в съответния обект, от който е взет билетът. Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени персонално в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в границите на 7 работни дни всеки клиент ще получи назад цялостната сума. В случай на заплащане посредством натрапен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща незабавно при връщане на билетите в централния офис на „ Ивентим “ на посочения нагоре адрес.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР