Maserati анонсира новата лимитирина серия на модела си Ghibli- Ghibli Ribelle,

...
Maserati анонсира новата лимитирина серия на
модела си Ghibli- Ghibli Ribelle,
Коментари Харесай

Maserati показа лимитираната серия Ghibli Ribelle

Maserati анонсира новата лимитирина серия на модела си Ghibli- Ghibli Ribelle, продажбите на която в Европа ще започват през октомври и производството на която ще бъде лимитирано на 200 екземпляра.

От Maserati разясняват, че главният акцент при Ghibli Ribelle попада върху тематичното му цветово Nero Ribelle оформление и уникалните дизайн детайли. Отличителни черти на автомобила са черните му лъскави 19-цолови джанти с червен надпис, изпълнените също в алено спирачни апарати, двуцветното контрастно оформление на интериора, спортни волан и седалки с кожена тапицерия, специалната алуминиева обозначителна табелка и други.

За Ghibli Ribelle от Maserati оферират и допълнителен Ribelle Plus пакет, в който са включени в допълнение ламинирани и тонирани стъкла, адаптивни диодни Matrix предни светлини, първокласна аудиосистема Harman Kardon и панорамен стъклен таван.

Maserati Ghibli Ribelle може да бъде поръчано във версия с турбодизелов V6 мотор с 275 конски сили, както и в два бензинови с 350 и 430 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР