Масако Мизутани е бивш модел, чиято истинска възраст трудно може

...
Масако Мизутани е бивш модел, чиято истинска възраст трудно може
Коментари Харесай

54-годишната японка, която изглежда на 20: Тайните за вечната младост и красота на Масако Мизутани

Масако Мизутани е някогашен модел, чиято същинска възраст мъчно може да познаете. 56-годишната японка наподобява с десетилетия по-млада и даже умерено би предходна за 20-годишна.

Тя не крие по какъв начин поддържа неповторимия си външен тип и постоянно споделя на профила си в обществените мрежи своите секрети за хубост. 
                             

Грижи за кожата

Едно от обичаните ѝ средства за грижа за кожата е витамин Е, който японката прибавя към всичките си артикули за грижа за кожата. Тя споделя, че масленият разтвор с витамин Е способства за насищането на кожните кафези. Масако също по този начин постоянно посещава козметик, с цел да се бори с бръчките и счита, че постоянството е ключът към чистата и здрава кожа.

За да овлажни кожата на лицето си, японката употребява освен кремове и лосиони, само че и парни бани. 
                             

Преди всяко излизане на открито, някогашната манекенка, с изключение на шапка и слънчеви очила, постоянно нанася и крем със SPF филтър. Важно е да се означи, че тя употребява слънцезащитни артикули, без значение от времето както в слънчеви, по този начин и в облачни дни. През деня брюнетката намазва лицето си с дневен избелващ крем, а преди лягане наложително почиства и овлажнява кожата.

В допълнение към горните ритуали, постоянно младата японка всекидневно масажира лицето си с разнообразни устройства. Сред обичаните ѝ такива е нефритеният ролер. Масако също по този начин се доверява и на масажа Шаиацу – обичайната японска техника за подмладяване на кожата.   
                             

Храна

Храненето, съгласно Мизутани, е главното оръжие в битката за безконечна младост. Правилото на японката, което тя в никакъв случай не пропуща да съблюдава, е потреблението на 2 литра вода дневно. Според нея водата спомага за положителния метаболизъм и хидратацията на кожата, което е изключително значимо за възрастните дами. Освен това Масако има вяра, че достатъчното количество течност е зложелател на петната и черните точки по кожата.

А и с цел да резервира младостта си, някогашният модел употребява храни, обогатени с ненаситени мастни киселини: ядки, авокадо, мазна риба. В ежедневната диета тя постоянно има фибри – пресни зеленчуци и плодове, зърнени храни.

Златните правила

В допълнение към горните фактори, японката има вяра, че е належащо да се работи със схващане и да се следват елементарни и добре известни правила:
- никакви цигари и алкохол;
- постоянни разходки на открито;
- пълностоен сън (около 8-9 часа на ден);
- застанете пред огледалото и си направете комплимент, с цел да внушите обич към себе си и личното си тяло. 
                             

Японката приказва и за нуждата от физическа интензивност за тялото, с цел да се поддържа стегната неговата мускулатура. И най-важното е постоянството. Гореизброените ритуали оказват помощ на нашата героиня да се грижи освен за външния си тип, само че и за положителното си въодушевление.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР