Мъртвопиян стана причина за истински филм на ужасите в карловско

...
Мъртвопиян стана причина за истински филм на ужасите в карловско
Коментари Харесай

Без наказание за пиянца, налетял с мотика на съпругата и сина си

Мъртвопиян стана причина за същински филм на ужасите в карловско село. Случката се разиграла преди седмица. В следобедните часове почерпеният строшил вратата на жилището си, след което излязъл. Малко по-късно неговият наследник и дамата, с която живее на фамилни начала се върнали и го заварили да ги чака начело.

Похвалил се, че поломил вратата, след което тръгнал с тях, почнал да ги псува и заплашва. Минути по-късно сграбчил мотика с желание да ги бие. Синът му съумял да вземе примитивното оръжие, след което дружно с майка му напуснали жилището и избягали. Веднага подали сигнал на полицията, след което на място дошъл автопатрул. Пияният бил задържан за 24 часа. Униформените му съставили акт за хулиганска демонстрация.

Магистратите обаче го признали за почтен. Мотивът: " Макар и държанието му да е било оскърбително по отношение на сина му и дамата, с която е съжителствал фамилно, по делото липсват доказателства от дейностите му да е бил обиден публичния ред и успокоение, нужен детайл от състава на нарушаването. Предвид, че действието не осъществя състава на нарушаването по член 1 алинея 3 от Указа за битка с дребното безчинство, нарушителят следва да бъде оневинен ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР