Мартина Георгиева е студентка в Нов български университет. Тя разказа

...
Мартина Георгиева е студентка в Нов български университет. Тя разказа
Коментари Харесай

Младежи с проект за подобряване на средата в Студентски град

Мартина Георгиева е студентка в Нов български университет. Тя описа в " Преди всички " за студентския план, който е основала с още двама младежи - Лъчезар Йорданов и Цветомира Гяурова.

Студентски град в столицата да стане пространство за учене и хрумвания, без чалга, зле поддържани общежития и звук - това планува планът.

" Само в Студенски град има толкоз увеселителни заведения, колкото в пет регионални града. Ние желаеме да отворим това пространство за учене, без да пречим на бизнеса. Нашият план е за споделено място за учене, място, на което студентите да учат и да се развиват по-добре. Има единствено една библиотека и тя не покрива потребностите на всички студенти ", означи Мартина в студиото на " Преди всички ".

" Една вечер се наложи да отида на бензиностанция да изучавам, защото моите съквартирантки спяха. Тогава ми хрумна, че сама мога да спомагам такова място да се появи.

За момента сме екип студенти с развита концепция, след към месец ще бъдем Неправителствени организации, което ще се допита до общината ", сподели още Мартина Георгиева.

Още за концепцията чуйте в изявлението в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР