Мартин Стоянов Трифонов, на 21 години от град Сливен е

...
Мартин Стоянов Трифонов, на 21 години от град Сливен е
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на мъжа, заподозрян за убийството на детето в Сотиря

Мартин Стоянов Трифонов, на 21 години от град Сливен е бил разгласен за търсене от сливенската полиция, написа slivenpress.bg.

Според известието от ОДМВР, все още Трифонов е с малко по-дълга къдрава коса и набола брада, облечен е с камуфлажно горнище.

Лицето се търси във връзка със серия обири, осъществени във вилната зона на град Сливен.


Мартин Стоянов Трифонов

Засега няма изясненост дали той е обвързван с ужасяващото ликвидиране на малко момиченце в селото.

Умоляват се всички, които имат информация за търсеното лице, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

Извънредно от Сливенско: 7-годишно момиченце е убито

Малко след 22 часа на 15 август стана ясно, че дете на 7 години е умряло след обезчестяване в село Сотиря. Момиченцето е било намерено в извънредно тежко положение край селото и по-късно е умряло. На мястото има засилено полицейско наличие.

Извършителят се търси, а над региона довечера е облитал и хеликоптер.

Както БЛИЦ писа, в селото се популяризират разнообразни версии. Според друга причинител на отвратителното закононарушение може и да е някогашен пандизчия, на възраст над 50 години.

Междувременно от полицията в Сливен разпространиха информацията , че детето е умряло от тежки контузии по главата и гръдния панер.

БЛИЦ напомня, че малко по-рано през днешния ден и кметът на селото Димчо Георгиев разкри пред медията ни какво се случва в Сотиря.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР