Мартин Минков е назначен за шеф на програма 'Хоризонт по

...
Мартин Минков е назначен за шеф на програма 'Хоризонт по
Коментари Харесай

Мартин Минков поема програма Хоризонт

Мартин Минков е назначен за началник на стратегия 'Хоризонт " по БНР, заяви шефът на националното радио Светослав Костов по време на чуването пред Съвета за електронни медии. Минков е назначен на поста с решение на управителния съвет на БНР от тази заран. Решението бе взето на управителния съвет на БНР.

" Смятам, че Мартин Минков е задоволително потвърден експерт ", отбрани избора си шефът на радиото. Костов акцентира, че не е имало други, които да се съгласят да поемат управлението на " Хоризонт ". По думите му Минков ще преценя къде и кои кореспонденти да праща. 

" Иначе изпадаме в догадка, в която всяко решение е неверно ", загатна Костов във връзка напрежението, което се сътвори след промяната на ресора на Силвия Великова през предходната седмица.

Мартин Минков е с 40-годишен стаж най-вече в БНР, дълготраен сътрудник на радиото в Скопие, като има и управнически опит. Бил е зам.-директор през 1997 година, шеф на радио „ Експрес ” и шеф на Радио Бургас. От 2016 година е програмен шеф на БНР.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР