Марта наду главата на Ергена с хвалебствия за бившия си! 36-годишната

...
Марта наду главата на Ергена с хвалебствия за бившия си!
36-годишната
Коментари Харесай

Провал беше първата среща в „Ергенът“: Ето го бившия, с когото Марта наду главата на Виктор!

Марта наду главата на Ергена с хвалебствия за някогашния си!
36-годишната Марта Желязкова бе късметлийката, която излезе първа на среща с Виктор Стоянов в „Ергенът“ нощес. Така и не се разбра по какъв начин и за какво той избра тъкмо нея, само че въпреки всичко всяка или съвсем всяка участничка би трябвало да си „мине по реда“. И до момента в който другите кудкудякаха зад тила й и наяве й завиждаха, то самата Марта съумя предостатъчно да надуе главата на Ергена.
 Ергенът
Първата вечеря в Ергенът беше фарс, по какъв начин ли ще са останалите?!

Двамата караха кану, което ги заведе до прелестна яхта, а по-късно замръкнаха на чудна вечеря и светлината на запалени факли. На процедура обаче Виктор Стоянов не съумя да каже и дума за себе си, тъй като Марта взе думата. И не млъкна.

То неприятно нямаше да има, в случай че съвсем от самото начало не беше говорила като унесена за някогашния си мъж и баща на щерка й. Двамата са разграничени, тъй като откакто момиченцето пораснало, Марта решила да си навакса пропуснатия живот и хукнала по заведения. Нейният сякаш нямал срещу, само че нещата се разсъхнали.

Ето го някогашният на Марта

„Той е най-прекрасният мъж, злато е! Обичам го и постоянно ще е по този начин. В наши дни не се срещат такива мъже – като отношение, душа, морал, галантност, поддръжка, нежност“, каканижеше Марта с искра на бясно влюбена дама в очите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР