Мароканецът Джевад ел Джемили започна ударно сезона за Левски, като

...
Мароканецът Джевад ел Джемили започна ударно сезона за Левски, като
Коментари Харесай

Джавад ел Джемили: Вярвам, че можем да детронираме Лудогорец

Мароканецът Джевад ел Джемили стартира стремително сезона за Левски, като в първите три мача от сезона съумя да се разпише цели четири пъти. След това обаче, в единадесет следващи дуела във всички шампионати, атакуващият футболист не откри пътя към мрежата на противниковите тимове.

„ Разбира се, че още веднъж ще ме видите в добра форма. Трудно се поддържа топ равнище във всеки мач, само че съм сигурен, че благодарение на моите съотборници ще се оправя. Искам да продължа да веселя почитателите с изявите си и да оказвам помощ за положителните игри на тима ”, разяснява Ел Джемили в изявление за DIEMA SPORT.

“Всеки тим се усеща по-спокоен, когато играе вкъщи. Ние не вършим изключение. Дори да сме изиграли няколко по-слаби мача като посетители, е значимо да се каже, че можем да печелим на открито и сме го потвърдили доста пъти. Не мисля, че това е проблем за нас. Колкото до дербито със Славия, чакам този път да е друго. Това е добър късмет да подобрим самочувствието си. Страхотна опция да спечелим трите точки и да затвърдим мястото си в горната половина на таблицата. Сигурен съм, че ще нарушим отрицателната наклонност ”, показа още той.

Макар и в доста ранна фаза на сезон, футболистът разяснява и до каква степен може да стигне Левски в шампионата.

„ Лудогорец е доста добър тим, само че загуби доста точки. Вярвам, че можем да станем първенци. Имаме страховит състав и имам вяра, че можем да детронираме Лудогорец. Не им отстъпваме по нищо, за какво да не станем първенци ”, запита Ел Джемили.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР