Марките Renault, Dacia, Alpine и Mobilize ще вземат участие на

...
Марките Renault, Dacia, Alpine и Mobilize ще вземат участие на
Коментари Харесай

6 световни премиери за Renault Group на Автомобилен салон Париж 2022

Марките Renault, Dacia, Alpine и Mobilize ще вземат присъединяване на Автомобилен салон Париж 2022.
Пресконференция от страна на Лука де Мео, основен изпълнителен шеф Renault Group и марката Renault, ще се организира на 17 октомври от 9:00 ч. (местно време) на щанда на Renault.
Световни министър председатели, най-новите артикули, нововъведения и партньорства ще бъдат показани на 89-ото издание на ревюто.

Марките Renault, Dacia, Alpine и Mobilize удостоверяват присъединяване си на идния Автомобилен салон в Париж – „ Revolution is on “, който ще се организира от 17 до 23 октомври 2022 година в изложбената зала Porte de Versailles (зала 6). Автомобилно събитие, което не е за изпускане, ревюто ще бъде опция за всяка марка да показа най-малко една извънредна международна премиера, както и най-новите си нововъведения, партньорствата си и емблематичните си модели.

Новости, които не са за изпускане

3 международни министър председатели за Renault
Renault ще разкрие международната премиера на нова интерпретация на един от емблематичните модели на марката, Renault 4, както и Kangoo E-Tech electric, предопределен за фамилии. За да приключи едногодишното честване на 50-ата годишнина на Renault 5, публиката ще има опцията да открие състезателен и ексцентричен демонстрационен автомобил. Представяйки концептуални, серийни и демонстрационни коли, посредством Автомобилен салон Париж 2022 производителят акцентира уговорката си към автомобилните изложби. На щанда си Renault ще показа и новите Megane E-Tech electric и Austral E-Tech hybrid – модели, с които марката има за цел да възвърне позиции в C сегмента.

Dacia: нова образна еднаквост!
Dacia ще показа последния стадий от трансформацията на своята образна еднаквост на Автомобилен салон Париж 2022. След главното обновяване на връзката и рекламата в средата на 2021 година и в дилърската мрежа през 2022 година, в Париж марката ще показа новата си еднаквост в цялостната гама. Това е стратегическа стъпка за Dacia и историческо автомобилно предизвикателство: посетете щанда на Dacia, с цел да откриете нов дизайн и нова територия на марката, която се простира оттатък моделите.

Ексклузивен концептуален автомобил Alpine
Alpine също ще участва на Автомобилен салон Париж 2022, представяйки спортните коли на днешния и утрешния ден. Наред с най-новите си нововъведения и своето Формула 1 предложение, марката ще показа международната премиера на нов концептуален автомобил, въплъщаващ бъдещето на нейната продуктова и спортна тактика - нов стадий в трансформацията на Alpine.

Мобилност за 1, 2 или повече... и доста услуги в Mobilize
Посветена на новите решения за подвижност, марката Mobilize ще показа своята визия за подвижност в градовете посредством бъдещите си коли и концепции, по-специално Mobilize Duo, предопределен за споделено пътешестване и наличен за всички на база абонамент. Проектирани за споделено прилагане и предлагани на пазара с набор от услуги, колите на Mobilize ще улеснят подвижността на хора и артикули в комплицираната градска среда. Mobilize ще показа и своите енергийни решения и своята визия в региона на енергетиката.

И не пропускайте...
HYVIA, взаимното дружество на Renault Group и Plug, отдадено на водородната подвижност, ще показа своите водородни коли (ван, градски рейс, шаси-кабина) и неповторима H2 екосистема в зала 3. Произведени във Франция.

Ново: След представянето на прототипната, Master Van H2-TECH ще бъде презентиран за първи път в своята индустриална версия.

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР