Марката на Volkswagen Group - Elli представи нов, интелигентен софтуер

...
Марката на Volkswagen Group - Elli представи нов, интелигентен софтуер
Коментари Харесай

Elli представя общоевропейско решение за зареждане на електрички

Марката на Volkswagen Group - Elli показа нов, образован програмен продукт за ръководство на всички процеси на зареждане на паркове от електрически транспортни средства. С Elli Fleet Charging фирмите в Германия, Италия, Испания и Австрия към този момент могат да управляват и усъвършенстват целия си електрически автопарк.

Освен всичко друго, транспортните средства от автопарка се зареждат по усъвършенстван от позиция на разноските метод като личната и публичната инфраструктура за зареждане на компанията се употребява по най-хубавия вероятен метод. Във фаза въвеждане на пазара, траяла няколко месеца, към 650 немски компании и мениджъри на автопаркове към този момент са употребявали сполучливо продукта Elli, съгласно производителя.

Броят на електрическите транспортни средства в автопарковете на фирмите се усилва - един на всеки седем автомобила в тях е напълно или отчасти електрически, което прави делът на електрическите коли доста по-висок, в сравнение с в популацията като цяло. (Източник: KfW Research, август 2023 г.). Основните мотори за това са намаляването на излъчванията на CO2 и правната рамка. Това значи, че ръководството на зареждането на електрическите автопаркове от ден на ден излиза на напред във времето.

„ Преходът към електромобилност трансформира метода, по който фирмите провеждат своята подвижност. Управлението на електрически автопаркове се разграничава от класическото ръководство на автопаркове, защото водачите на служебни коли желаят и би трябвало да зареждат на доста разнообразни места. Следователно фирмите се нуждаят от инструмент, който покрива всички обстановки на зареждане от публични бързи зарядни устройства към частни стенни кутии и разрешава интегрирано таксуване в разнообразни страни. С Elli Fleet Charging, Elli предлага готово софтуерно и хардуерно решение за това ", споделя Джовани Палацо, основен изпълнителен шеф на Elli и старши вицепрезидент на Volkswagen Group Charging & Energy.

Заинтересованите клиенти могат да тестват гратис новия програмен продукт на Elli единствено за няколко минути и стъпки онлайн на www.eli.eco/de/schnellen.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР