- Марката Karsan е на върха на сред производителите на

...
- Марката Karsan е на върха на сред производителите на
Коментари Харесай

Karsan e-ATAK е лидер на европейския пазар!

- Марката Karsan е на върха на измежду производителите на мидибуси в Европа!

Предлагайки усъвършенствани софтуерни решения за подвижност с визия да бъде „ Една стъпка напред в бъдещето на подвижността “, Karsan затвърждава водещата си позиция със своя e-ATAK, откакто завоюва купата на водеща марка със своята гама e-JEST в продължение на две поредни години. Не единствено че е първият самостоятелен електрически рейс, предопределен да обезпечава транспорт на пасажери в Европа, гамата e-ATAK на Karsan също стана и най-продаваният модел на пазара на електрически мидибуси в Европа през 2021 година Според отчета на Chatrou за европейския пазар, e-ATAK, който има дял в сегмента от 30 %, стана водач на пазара за електрически мидибуси от 8 до 15 метрични тона.

Внасяйки технологиите на бъдещето в сегашното и оформяйки бранша с водещите си артикули, Karsan е и водач в сегмента на електрически мидибус, увенчавайки поредните си достижения на пазара на електрически микробуси в Европа. В допълнение към своята гама e-JEST, която приключи 2020 година и 2021 година като пазарен водач, e-ATAK, главен състезател в сегмента на електрически мидибуси от 8 до 15 метрични тона, също съумя да се трансформира в пазарен водач в своя клас в Европа.

Ставайки главен състезател в сегмента на електрически градски микробуси в Европа, e-ATAK изигра сериозна роля в увеличението на експортните данни на Karsan, сходно на водача в европейския си сегмент e-JEST. Като един от главните играчи в публичния превоз с помощта на своите електрически транспортни средства, употребявани в 16 разнообразни европейски страни, Karsan прави съвсем 90% от износа на електрически рейсове и микробуси в Турция през последните три години.

Окан Баш, основен изпълнителен шеф на Karsan, разяснява триумфа на e-ATAK в Европа, като сподели: „ През 2021 година станахме пионери с плановете си за електрически транспортни средства. В Италия сключихме рамково съглашение с Consip за 80 e-ATAK и към този момент получихме първите 11 поръчки. Освен това спечелихме търга на община Каляри за първи път в Италия за доставка на четири рейса e-ATAK тази година.

В Германия доставихме пет рейса e-ATAK на община Велхейм, което може да се смята за първата ни продажба на обществена институция. Влязохме на пазара в Люксембург за първи път с e-ATAK. С версията на e-ATAK без водач инициирахме тест драйвове в Мичиганския държавен университет и Норвегия за транспорт на пасажери в действителни условия на трафик. Радостно е, че Karsan e-ATAK се трансформира в водач в сегмента в Европа, следвайки стъпките на e-JEST, първият в България електрически микробус, който завоюва сърцата и мозъците и на хората в Мексико, нарекли го Metrobus Bebe ”.

Окан Баш, основен изпълнителен шеф на Karsan, сподели: „ Искаме да нараснем най-малко два пъти на европейския пазар за електрически транспортни средства. С нашите ел рейсове от 6 до 18 м, ние молим към целия пазар. И желаеме да бъдем един от петте най-хубави играчи на европейския пазар. Картите се разместват и ние ще нареждаме марката Karsan в първите пет в Европа с нашата визия за електрическата еволюция, e-Volution. Нашият модел e-ATAK, водещият в класа електрически мидибус, е един от най-важните ни артикули в този смисъл със своя размер, потенциал и технология. Нашият модел Karsan e-ATAK, спечелил купата на първия самостоятелен софтуерен рейс, предопределен да обезпечава транспорт на пасажери в Европа, също ще способства доста за нашата цел за напредък “.

e-ATAK, създаден от профилирания екип от специалисти в региона на изследователската и развойна активност на Karsan, се зарежда от потвърдени в промишлеността акумулатори на BMW с потенциал 220 кВтч. Неговият електродвигател с мощ 230 кВт, размерът от 8,3 метра, потенциал от 52 пасажера и пробег от 300 километра направиха Karsan e-ATAK пионер в своя сегмент. E-ATAK, включващ самостоятелна технология, може да се зарежда за 5 часа със зарядни устройства за изменчив ток и за 3 часа с бързи зарядни устройства.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР