Марката Honda влезе в световния топ 20 в последното проучване

...
Марката Honda влезе в световния топ 20 в последното проучване
Коментари Харесай

Honda влезе в световния топ 20 на Best Global Brands

Марката Honda влезе в международния топ 20 в последното изследване на Interbrand и се подреди на 20-а позиция измежду най-стойностните марки в международен мащаб. Организацията, направила класирането, дефинира цената й в размер на 22.696 милиарда $.

" Напредъкът на Honda утвърждава въздействието, което имаме на пазара ", съобщи Филип Рос, старши вицепрезидент от Honda Motor Europe. " Разнообразната гама от нови артикули, като стартираме от екологичния Clarity Fuel Cell с нулеви нездравословни излъчвания, та чак до рекордьора на " Нюрбургринг " Honda Civic Type R, демонстрира голямото значение, което имат напредничавите технологии на марката Honda. Обявената неотдавна тактика за електрическото ни бъдеще ще ни донесе още по-голям напредък, изключително след стартирането на нови електрически автомобили на пазара от 2018-а година ", добави още той.

Това самопризнание е разследване от редицата основни достижения на компанията през 2016 година, както и от многото новости, оповестени от нея през тази.

На последното издание на франкфуртския авто салон Honda удостовери, че електрическите технологии ще станат част от всеки нов модел, който марката ще стартира в Европа. Такова бе изказването на Такахиро Хачиго, президент на Honda Motor Company, направено при предствянето на новия концептуален автомобил Urban EV Concept. Прототипът демонстрира насоките за нов сериен електрически модел на марката, който идва в Европа от 2019 година

Interbrand организира изследването си Best Global Brands за 18-а поредна година. То проучва до каква степен силата на дадена марка предопределя триумфа на компанията, като фокусът е върху представянето на продуктите и услугите й от финансова позиция, въздействието на марката при решение за покупка и цялостната непоклатимост.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР