Марката Etrusco създаде нов компактен кемпер, базиран на Renault Trafic.

...
Марката Etrusco създаде нов компактен кемпер, базиран на Renault Trafic.
Коментари Харесай

Renault Trafic и като кемперче с четири легла

Марката Etrusco сътвори нов стилен кемпер, основан на Renault Trafic. Малкият мобилен дом чества своята премиера в Caravan Salon в Дюселдорф. Urban Camper би трябвало да се оправи с ежедневната приложимост в градския трафик, както и със спонтанните пътувания през уикенда или мобилната работа.

Производителят на кемпери Etrusco се е фокусирал върху нов вид транспортно средство за моделната година 2024: UC 5.0 XR съчетава значими свойства на кемпер - новият модел предлага място за четири спални места. Неговата динамична релсова идея в интериора също по този начин разрешава неограничена ежедневна приложимост като автомобил. Etrusco с модела предлага повсеместен автомобил на пътя, който е съгласуван най-вече с потребностите на жителите на града.

Новият кемпер предлага сериозна еластичност - от ежедневни задания като покупки на едро, мобилна работа до къси пътувания до плажа или в планината - съвсем всичко е допустимо. С товар на ремаркето от 2,5 тона (със спирачки), пространството за предпазване на градския кемпер може да се разшири и да се вземе на ремаркето в допълнение съоръжение за свободното време.

Отличителни, ясни линии и аеродинамичен профил придават на компактния кемпер състезателен, само че непретенциозен тип. Фокусът на дизайнерския екип е бил върху това да сътвори идеална композиция от плътно транспортно средство и оптимално потребление на виталното пространство. Резултатът е градски кемпер, чийто интериор е основан на добре познатите дизайнерски линии на Etrusco и естествени цветове и в това време предлага изискана идея за предпазване.

С обща дължина от единствено 5,08 метра, Urban Camper е доста стилен и елементарен за маневриране даже в тесни улици. Акценти в тази категория транспортни средства са 45-литровият контейнер за вода и разнообразни системи за подкрепяне на лидера на модела Renault Trafic. Като алтернатива се предлага гъвкава скамейка с Isofix закрепване, която в разгънато положение предлага съвсем два метра дълга повърхнина за лягане за спомагателни нощуващи посетители.

Urban Camper ще може да се конфигурира от есента на 2023 година при определени дилъри или непосредствено през уеб страницата на Etrusco. Ценовата листа стартира от 56 999 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР