Марк Жирардели придобил мажоритарния дял на фирмата Юлен още през

...
Марк Жирардели придобил мажоритарния дял на фирмата Юлен още през
Коментари Харесай

Жирардели мълчал, че е собственик на „Юлен”, защото „никой не бил го питал”

Марк Жирардели придобил мажоритарния дял на компанията " Юлен " още през 2016 година Това заяви самият той пред. " Не съм го споделил още тогава, тъй като никой не ме е питал ", посочи легендата на ски спорта.

Той разясни, че е купил компанията от " един фонд ", чието име нямал право да оповестява , тъй като е подписал декларация за конфиденциалност. Въпросният фонд желал да си резервира дяловете, само че не го направил поради основаното напрежение. " С Цеко Минев ни свързват общи занимания - караме ски, обичаме природата и планината ", съобщи още Жирардели.

Жирардели изясни, че процедурата по изкупуването на " Юлен " е траяла дълго време . " Още през 2012 година си мислех, че би било една прелестна опция да влагам в тази компания. Но цялото изследване на правните и икономическите индикатори се прави няколко години. В последна сметка успяхме. Цената беше забавна за мен ", разяснява скиорът.

Той бе безапелационен, че в Банско не е издигнато безусловно нищо без позволение . Но втори въжен превоз трябвало да бъде построен. " Срам ме е да споделям, че 10 години не може да се направи и не можем добре да си обслужваме клиентите, тъй като те висят по 2 часа на опашка, с цел да се качат на лифта. Искаме Банско да стане прочут на целия свят ", съобщи Жирардели.

Легендарният скиор не изключи опцията да влага и в други огромни планове у нас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР