Мария Цветкова, която се подвизава в шоубизнеса като Ариа, отново

...
Мария Цветкова, която се подвизава в шоубизнеса като Ариа, отново
Коментари Харесай

Ариа изхвърли гаджето си ритнитопковец на боклука! Певицата е на седмото небе без Йомов

Мария Цветкова, която се подвизава в шоубизнеса като Ариа, още веднъж е сама. Тя изхвърли футболиста Георги Йомов, с който имаше дълга любовна връзка.

Певицата е прекратила всевъзможни взаимоотношения с национала и не желае повече да го вижда. Конкретна причина няма, а по-скоро насъбраното от последните 7-8 месеца си е споделило думата.

Началото на края е било положено напролет на предходната година, когато бащата на Йомов съвсем умъртви двама души на софийска бензиностанция. Възрастният мъж простреля двама младежи, а версията му беше, че е било в отбрана на синовете си, които са били нападнати от жертвите.

Всичко това се случи в наличието на Ариа и се приказва, че от този момент тя си трансформирала отношението към Георги, започвайки да вижда в него и фамилията му нарушители.

След тази преживелица двойката се раздели за малко, само че след това отново се събра, но в никакъв случай към този момент любовта им не беше същата. Проблемите сред двамата ставаха все по-големи, до момента в който най-после на фолк дивата й е писнало и е скъсала с футболиста вечно.

Възрастта на Йомов също оказала отрицателно въздействие на връзката им, тъй като той е с цели 7 години по-малък от Ариа и към момента мисли и работи като младеж, до момента в който тя към този момент е улегнала жена, а и майка.

Контрастът в любовните връзки на певицата е огромен. Преди 10 години тя роди дете на доста по-възрастния от нея Динко Динев, а през последната година въртеше обич с младока Георги Йомов.

В момента певицата считала да си даде отмора от мъжете и да остане за няколко месеца без гадже. През този интервал възнамерявала да се посвети на кариерата си и да направи ново парче.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР