Мария Силвестър отново се носи на крилете на любовта, разбира

...
Мария Силвестър отново се носи на крилете на любовта, разбира
Коментари Харесай

Мария Силвестър с ново младо лъвче

Мария Силвестър още веднъж се носи на крилете на любовта, несъмнено нова. Макар, че скоро ще чукне 47 години, наподобява по-добре от всеки път, а и твърди, че се усеща млада по дух. Вероятно това е и повода, заради която от много време насам излиза единствено с млади лъвчета, също като Ваня Щерева.

 

От близкото й обграждане издават, че не е от хората, които робуват на предубеждения и е добавила в листата си с любовни завоевания следващия младок. Още обаче не го е срещнала с 16-годишния си наследник Давид, защото изчаква да ревизира дали връзките й ще се развият в позитивна посока. Твърдяла пред другари, че ще го показа публично, единствено в случай че оправдае упованията й. Мълвата носи, че неотдавна са били дружно в Италия, а лятото са изкарали по родното Черноморие.

 

Припомняме, че последната й обществена връзка беше със 17 години по-младия от нея Михаил Пенев. И въпреки възрастовата разлика да не е нещо, което я тормози, в съответния случай точно тя станала причина за раздялата им, защото имали разнообразни възгледи за живота.

 

Поддържа външния си тип с постоянни визити в обичаната си клиника по естетична дерматология, където си поставя филъри в лицето и ботокс, само че се старае да не прекалява. Постигнала е и вътрешен баланс след посещаване на сеанси при психолог. Силно е привлечена от тематиката за духовно рационализиране и в последно време залага най-вече на такава литература. Посещава и семинари, помагащи й да се опознае. Твърди, че откогато се занимава с психотерапия, е напълно нов човек.

 

Силвестър е повече от удовлетворена, че даже и с напредването на възрастта, от ден на ден мъже демонстрират интерес към нея. Преди няколко години натрупа много непотребни килограми поради инсулинова устойчивост, само че съумя да се пребори с тях посредством непоколебим режим отричащ въглехидратите и с усилени тренировки. Сега към момента се изявява като модел и е от търсените лица за рекламни акции.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР