Мария се врече на любимия си Мирослав. Преди минути 39-годишната

...
Мария се врече на любимия си Мирослав. Преди минути 39-годишната
Коментари Харесай

Мария се показа с халка Картие

Мария се врече на обичания си Мирослав. Преди минути 39-годишната фолк певица сподели пръстен "Картие " с голям камък, само че не посочи дали става дума за сватбена халка или просто годежно украшение. Двойката е дружно на шопинг в скъпарския Монте Карло, където са избрали прелестния пръстен.



Припомняме, че Мария има два несполучливи брака зад тила си – с Димитър Андонов и Християн Гущеров. "Споделям ви един доста значим за мен миг! Нашата обич и връзки минаха през доста вълшебни месеци, само че и доста тествания..... Очевидно когато всичко е същинско идва ред и за това......Не спирайте да вярвате и не спирайте да мечтаете! Обичам те обич моя! ", написа Отварачката и сподели пръстена си, без да дава детайлности за събитието. Първа поздравления изрече сестра й, която живее в Германия.



Мария дълго време парадираше с връзката си с Мирослав, само че преди месец изтри всичките си фотоси с него и това даде мотиви за спекулации, че са се разделили. По-късно стана ясно, че двамата просто се крият, с цел да може Мирослав да завърши публично връзките си с жена си, от която има две деца.

Преди дни Мария още веднъж стартира да споделя фотоси с новия си, а в този момент продължава да си прави реклама като не прецизира на какъв стадий са връзките им. Фактът, че пръстуените са купени през днешния ден демонстрира, че няма по какъв начин тя дза е вдигнала женитба през вчерашния ден. Явмно такава занапред следва.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР