Мария Павлова Мария Павлова е служебен министър на правосъдието в

...
Мария Павлова Мария Павлова е служебен министър на правосъдието в
Коментари Харесай

Коя е Мария Павлова е номинирана за министър на правосъдието в кабинета Главчев

Мария Павлова  Мария Павлова Мария Павлова е длъжностен министър на правораздаването в кабинета на Огнян Герджиков. Родена е е номинирана за министър на правораздаването в плана за длъжностен кабинет с претендент за министър председател Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Мария Павлова  Мария Павлова Мария Павлова е длъжностен министър на правораздаването в кабинета на Огнян Герджиков. Родена е е потвърден експерт в региона си, била е заместник-министър на правораздаването, заместител на основния прокурор, сподели Главчев в президентството при представянето на Павлова като част от проектосъстава на служебния кабинет.

Павлова - биография:

Мария Павлова  Мария Павлова Мария Павлова е длъжностен министър на правораздаването в кабинета на Огнян Герджиков. Родена е е придобила магистърска степен по право в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ през 1996 година, се показва на интернет страницата на Прокуратурата на Република България. Павлова е следовател в Столична следствена работа в интервала от 1998 до 2006 година След това до 2012 година е прокурор в Софийска районна прокуратура. От 2012 година до 2017 година е следовател в Националната следствена работа.

В интервала 27 януари - 4 май 2017 година Мария Павлова  Мария Павлова Мария Павлова е длъжностен министър на правораздаването в кабинета на Огнян Герджиков. Родена е заема длъжността длъжностен министър на правораздаването. След това се връща на работа като следовател в Националната следствена работа.

В интервала 17 май 2021 година до 27 май 2022 година е заместник-министър на правораздаването в две служебни държавни управления. После още веднъж се връща на работа като следовател, до момента в който на 9 август 2022 година е назначена за заместник-министър на правораздаването, като остава на поста до 13 юни 2023 година

На 19 юни 2023 година Мария Павлова  Мария Павлова Мария Павлова е длъжностен министър на правораздаването в кабинета на Огнян Герджиков. Родена е е назначена за заместител основен прокурор при Върховна касационна прокуратура от Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР