Мария отбеляза изключително скромно 42-ия си рожден ден, който бе

...
Мария отбеляза изключително скромно 42-ия си рожден ден, който бе
Коментари Харесай

Мария отбеляза изключително скромно рождения си ден. Какво се случва?

Мария означи извънредно непретенциозно 42-ия си рожден ден, който бе на 13 януари, без празненство или най-малко не се похвали с такова в обществените мрежи. Странно е, че този път не се похвали нито с първокласни дарове, нито пък с сантиментална изненада от страна на възлюбения й Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера. Малко преди празника си обаче тя показа фрагменти от звукозаписно студио, уточнявайки, че има нова ария.

За разлика от нея пък колежката й Камелия посрещна 53-ия си рожден ден с шумни тостове и голяма доза въодушевление. Огън момичето на поп фолка е родена на 10 януари и по традиция отбелязва празника в домашна конюнктура с обичания си Цветин. В споделеното от русокоската видео се вижда по какъв начин подскача жизнерадостно, до момента в който обичаният й отваря шампанско. В този миг Камелия споделя с необятна усмивка: „ Честит рожден ден на мен “. Тя даже не се е пременила за празника, а танцува радостна с повърхностно вързана коса, по тениска и без никакъв грим. Неостаряващият секс знак на поп фолка е живото доказателство, че не е нужно доста, с цел да е благополучен човек и всичко е въпрос на вътрешно чувство, а не на финансови благоприятни условия, въпреки такива да не й липсват несъмнено.

 

Януари постоянно е доста прочувствен за Камелия и Цветин, защото на 2-ри отпразнуваха 26 години от първата им целувка. Тази година вълненията им са още по-големи поради обстоятелството, че към този момент са родители. Именно дребният Баян направи коледните и новогодишни празници на Камелия и Цветин вълшебни. Двойката се оправят съвсем сами с грижите за малчугана, само че и бабите им оказват помощ, включвайки когато певицата е на работа.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР