Мария Илиева все още се намира в САЩ, а отскоро

...
Мария Илиева все още се намира в САЩ, а отскоро
Коментари Харесай

Мария Илиева щастлива във Флорида

Мария Илиева към момента се намира в Съединени американски щати, а неотдавна размени слънчева Калифорния с още по-гореща Флорида. Преди броени часове певицата разгласява в формалната си Инстаграм страница фотоси, показвайки по какъв начин бори високите летни градуси на Маями.

На фрагментите брюнетката и нейна другарка се радват на слънчевите лъчи и се разхлаждат във водите на басейн, ситуиран измежду редица палмови дръвчета.

Определено наподобява, че изпълнителката на "Нищо ", в действителност си има всичко. На фотографиите тя не крие положителното си въодушевление и сигурно не щади усмивки към обектива.

Впечатление прави физическата ѝ форма, която от ден дневно наподобява по-добре. На изображенията Мария е по бански в 2 елементи на фино райе, демонстрирайки все по-стегната фигура и плосък стомах, откакто роди първия си наследник - Александър.

"Те ще те накарат да се преместиш в Маями ", написа Илиева към слайда от изображения, като отпратка към песента на Енрике Иглесиас.

Сигурно е обаче, че няма по какъв начин да остане там за дълго, тъй като скоро концертите от турнето ѝ "Всичко - най-хубавото от Мария Илиева " не престават и тя би трябвало да се върне в България, с цел да зарадва феновете си.

Източник: dir.bg

Вижте още фотоси в Галерията!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР