Мария Илиева вече се завърна с пълна сила към работните

...
Мария Илиева вече се завърна с пълна сила към работните
Коментари Харесай

Горда мама: Мария Илиева в страхотна форма и на разходка със сина си

Мария Илиева към този момент се завърна с цялостна мощ към работните си задължения и то единствено 2 месеца след раждането, а в този момент изпълнителката показва и страхотната си форма в обществените мрежи.

Тя показа кадър в Instagram, на който я виждаме по време на разходка със сина си Александър. Мария е облечена с красива бяла рокля, подчертаваща фигурата ѝ, а неразделно до нея е бебешката количка - най-красивият аксесоар, с който певицата несъмнено се гордее.

#spring #всичко ❤ www.youtube.com/stereoroom @mutsyworld @opticlasa #gucci

A post shared by Maria Ilieva (@maria_ilieva_official) on Apr 5, 2018 at 2:34pm PDT

В изявление преди месец, Мария Илиева показа, че се е трансформирала в робот, който сменя памперси даже на сън и се усеща прелестно като майка, въпреки и да й липсва съня.

Тогава тя разкри, че не живее дружно с бащата на детето си Георги, защото бизнесът му е в Белгия, само че той се прибирал постоянно в България, с цел да бъде с тях. "Не ми е нужно да живеем дружно. Смятам, че Георги е прелестен татко ", безапелационна беше певицата.

#blueeyes #subscribe #stereoroom #mariailieva #musicismylife #всичко ❤ Www.youtube.com/stereoroom @ivomirpeshev @imboyan @georgi_petkov__ @elizapopovamakeup

A post shared by Maria Ilieva (@maria_ilieva_official) on Apr 2, 2018 at 2:29pm PDT

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР