Мария Илиева стана майка за втори път. 43-годишната певица е

...
Мария Илиева стана майка за втори път. 43-годишната певица е
Коментари Харесай

Мария Илиева роди

Мария Илиева стана майка за повторно. 43-годишната певица е родила през вчерашния ден, 24 юни, момиченце, което са кръстили с красивото име София.

Изпълнителката сама се похвали с щастливата вест, като показа фотография на щерка си от родилното.

" Добре пристигнала, прелестна София! 24.06. * 3500 г * 50 см. I - ва САГБАЛ " Св. София ". Огромна признателност на обичаната ми Д-р Марзена Панов и нейния екип за страхотната грижа и отношение! Благодарности и за всички в Родилна зала, неонатолозите, Д-р Мими Шумилина и Д-р Гергана Ковачева! Д-р Даниела Мирчева, благодаря за бързата реакция, подготвеност и професионализъм! Със София се усещаме отлично и нямаме самообладание да посрещнем дружно всички провокации и хубавини, които ни чакат! ", написа звездата в Instagram.

С раждането на София стана ясно и кой е татко ѝ , защото Мария Илиева досега пазеше в загадка неговата идентичност. Той се споделя Александър Междуречки, предприемач и наследник на Петър Междуречки, някогашен кмет на София.

Наскоро тя сподели в изявление, че е безумно щастлива с мъжа до себе си. " Тази обич ми върна чувството, че безусловността е допустима и че най-хубавото не трябва да остава като фантазия и на назад във времето. Трябва да вярваш и когато си живял почтено, в някакъв миг ти се случва това. "

Певицата е майка и на 3-годишния Александър, който е от връзката ѝ с някогашния футболист Георги Михайлов. Двамата се разделиха малко след раждането на момчето, само че съумяха да запазят положителни връзки.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР