Мария Илиева е изкарала изключително тежка бременност. Певицата е минала

...
Мария Илиева е изкарала изключително тежка бременност. Певицата е минала
Коментари Харесай

Мария Илиева изкарала кошмарна бременност

Мария Илиева е изкарала извънредно тежка бременност. Певицата е предходна през 9-те кръга на пъкъла, с цел да подари с живот своята дъщеричка София, писа таблоидът " Уикенд ".

Момиченцето пристигна на бял свят в края на юни, а през 9-те месеца, до момента в който го е носела, майката е следена персонално от шефката на отделението по патологична бременност в една от частните АГ лечебни заведения в София, с цел да не го изгуби. Огромната част от времето, в което е била бременна, Мария Илиева е трябвало да лежи за задържане на плода, настояват осведомени. Това се налагало, защото имала проблеми, а и на нейните 43 години нямало по какъв начин лекарите да са сигурни, че може да износи крепко бебе. Именно по тази причина звездата изчезна от публичното пространство още през октомври – сега, в който е станало ясно, че чака дете.

Пандемията в допълнение усложнила ситуацията. Звездата треперела от терзание, че може да се болести и това да се отрази на детето. Затова с месеци избягвала срещите с външни за фамилията ѝ хора.

А дали звездата в действителност е била в Съединени американски щати? По-вероятно е да е споделила това единствено с цел да отклони вниманието на клюкарите от себе си. Според слуховете, певицата изобщо не е пътувала. Позволила си е да напуща дома си единствено с цел да върви на медицински прегледи, а през втория месец на бременността е отделила няколко дни и с цел да взе участие в фотосите на сериала на Българска национална телевизия „ Порталът”, където извършва ролята на Йорданка Христова, написа още " Уикенд ".

Това непринудено отшелничество завършило чак към 9-тия месец на бременността, когато детето към този момент е било отвън заплаха. Именно тогава Мария Илиева стартира още веднъж да се появява в медиите, разказвайки какъв брой прелестен е таткото на бебето и какъв брой щастлива се усеща тя до него. За края на бременността звездата остави и записа на своя нов клип – кавър на песента на Лили Иванова „ Остани тази нощ”, която беше включена в „ Порталът”.

За благополучие, проблемите през бременността към този момент са минало, а Мария и мъжът ѝ Александър към този момент се радват на хубаво крепко детенце. Звездата има и по-голямо дете. Това е 3-годишният ѝ наследник, който носи същото име като настоящия мъж до нея – Александър. Бащата на детето – Георги, е доста по-млад от звездата и се раздели с нея доста скоро след раждането.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР