Мария Игнатова остана на червено след раздялата с Димитър Рачков.

...
Мария Игнатова остана на червено след раздялата с Димитър Рачков.
Коментари Харесай

Мария Игнатова остана на червено, след Рачков я отряза и кланът Халваджиян

Мария Игнатова остана на алено след раздялата с Димитър Рачков. След артиста, кланът Халваджиян, който години наред бе главният й източник на трудова претовареност, също я отряза изцяло, отказвайки й каквато и да е работа. Говори се, че се наложило русокоската да чука за пари на вратата на някогашния си мъж Петко Димитров.

Поставен в обстановката да избира сред Мария и Рачков, продуцентът им Магърдич Халваджиян разумно предпочел комика, който му носи по-добри рейтинги, а също така му е и персонален другар. Наскоро шефът даде ясно да се разбере кой от двамата чиновници му е по-скъп, като се появи на сватбата на Софи Маринова в компанията на артиста. Това бе разчетено като категоричен сигнал, че Мария Игнатова е навън освен от вкъщи на някогашния си любим, само че и от авторитетната компания Халваджиян, с която до неотдавна компактно се движеше и в професионалния, и в персоналния си живот. Бившата водеща на " Господари на ефира " се водеше една от околните приятелки на дамата на Маги – Кремена Халваджиян. Тя бе непроменяемо наличие на всички купони на стилистката, постоянно я придружаваше и при пътувания зад граница. Говори се, че точно с помощта на ходатайството на Кремена хубавата русокоска съумяла да задържи работата си в " Господарита " даже по време на предходната й разлъка с Димитър Рачков.

След рухването на предаването от ефир обаче Маги Халваджиян изрично отказвал да търси работа за приятелката на жена си. Единственото шоу, което той сега прави, е " Като две капки вода ", а там няма място за Игнатова. Продуцентът дал да се разбере, че тя най-малко към този момент не трябва да се надява на хонорар от него, защото скоро не се чака нов сезон на " Х Фактор ", където хубавицата води дружно с Алекс Раева. Другото шоу, в което тя се е изявявала като водеща, е " Пееш или лъжеш ". То обаче устоя единствено един сезон в ефира на Нова тв, а все още никой не приказва за връщането му на екран. Отсъствието на Мария от ефира довело до внезапен спад във финансовите й приходи, настояват осведомени. 

Според слуховете, се е наложило хубавицата да моли за помощ някогашния си мъж Петко Димитров. 

Понеже е майка на първородния му наследник – Виктор, вратата на предприемача постоянно била отворена за водещата и той в никакъв случай не й отказвал пари, шушукат в светските среди. Актуалната му половинка Яна обаче се дразнела, че хем гледа детето на Мария като свое, хем мъжът й налива пари в портфейла на някогашната брачна половинка. Въпреки това не смеела да се оплаче, тъй като не желала да скапва със кавги фамилната идилия с Петко. Само се надявала Мария час по-скоро да си откри нова работа или най-малко нов състоятелен мъж, с цел да спре да точи пари от джоба на Петко. Говори се, че с изключение на семейство Димитрови, единствената, която е подала ръка на Игнатова след раздялата с Рачков, е приятелката ѝ Алекс Раева. Тя й е предложила присъединяване в собствен клип. Господарката на ефира и Димитър Рачков се разделиха дефинитивно при започване на годината. Говори се, че той е поставил завършек на връзката им, а най-вероятно за това е невярност от нейна страна, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР