Мария Игнатова, която се опитва да заблуди публиката на „Маскираният

...
Мария Игнатова, която се опитва да заблуди публиката на „Маскираният
Коментари Харесай

Мария Игнатова вдигна кръвното на Халваджиян

Мария Игнатова, която се пробва да заблуди публиката на „ Маскираният артист “ под маската на Заекът избяга от шоуто. В два следващи епизода тя липса от сцената.

Миналата събота-на 16.10 един против различен се изправиха Носорогът, Букетът, Госпожицата, Гъбарко, Порцеланът и Прилепът и отпадна Порцеланът-Дара Екимова. Тази събота още веднъж гледахме Госпожицата за повторно дружно със Самураят, Малинката, Перлата и Камъкът, само че от Заекът няма диря. Това се случва за първи път в историята на предаването и нарушава регламентът, написа " Хотнюз ".

Дали Мария е болна или е на меден месец, не се знае, само че пък ви припомняме, че в неделя тя и брачният партньор ѝ Ивайло Цветков бяха посетители на Лора Крумова. В последния епизод се наложи поради отсъствието ѝ да гостуват две маски от предходен сезон - Маги Джанаварова и Митко Кърнев.

Малинката пък стана петата маска, която падна в третия сезон на „ Маскираният артист “. Панелът още веднъж означи попадение, когато под атрактивния костюм се оказа надарената изпълнителка Lady B. Звездните детективи безпогрешно разпознаха тайнствената улика, която певицата донесе на сцената на мистериозното шоу.

„ Нe трябваше да нося тези пусти плитки. Слухът на Aзис е трепач, не можах да го излъжа. Искам да благодаря на Маги, Кремена и целия екип, който се грижеше за нас. Благодарна съм, че оценихте гения ми и ме поканихте в предаването “, описа разгорещено Lady B. Елитният Панел я поздрави за избора на песни, откакто бе избрала да извърши „ I’m So Exited” на The Pointer Sisters, достигнала 30-о място в класацията US Billboard Hot 100 през 1982 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР