Мария Бакалова се превърна в един лакмус на нашето общество.

...
Мария Бакалова се превърна в един лакмус на нашето общество.
Коментари Харесай

Ники Кънчев: Мачкай, Мария, сега е твоят момент

Мария Бакалова се трансформира в един лакмус на нашето общество. От позиция на шоубизнеса, аз желая повече такива събития, в нашата страна да се случват такива огромни неща. Това разяснява в " Денят стартира " по Българска национална телевизия журналистът и тв водещ Ники Кънчев във връзка историческия триумф на първата българска актриса с номинация за " Оскар ".



Защо тя съумя - допустимо ли е една българка от " Меден рудник ", Бургас, да стигне до Холивуд, попита риторични Ники Кънчев.

Първо - евала на родителите й, че са я подготвили, че са я насочили какъв брой значимо е образованието й, учила е в профилирана гимназия, по-късно в НАТФИЗ. Успехът й не е толкоз неочакван, тя е готова, акцентира Ники Кънчев.

Тук рецензиите са, че " Борат " не е на нужната висота, само че този филм е за пороците в Америка, за техния ламтеж за пари, доста мощна и смела ирония е. Факт е, че това наше момиче влиза и тя изнася кино лентата действително - че Борат има щерка и той я промотира на всички места, безапелационен е журналистът.

Тя играе доста добре - употребява мимиките, лицето си, слагат се въпроси за равноправието на дамите, на медиите, добави той.

Тя не се срами да каже от кое място е, приказва доста добре за България, за българската театрална школа, споделя, че има доста други момчета и девойки като нея, счита Ники Кънчев.

У нас битува мнението, че най-великите български артисти нямат " Оскар ", а пък " някаква 24-годишна пикла " ще завоюва ами това е ситуацията - преди време си пишехме с съветските приятелчета, а в този момент гледаме телевизия през телефона, счита водещият. Така че, дано да мачка, в този момент е нейният миг!

Тя е един доста добър дипломат на България в същото време, безапелационен е Ники Кънчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР