Марио Вълчев е 26-годишният петричанин, простерлян на бензиностанция на околовръстното

...
Марио Вълчев е 26-годишният петричанин, простерлян на бензиностанция на околовръстното
Коментари Харесай

B Struma. com! Марио Вълчев от петричкия квартал Дълбошица е раненият в мутренската престрелка на Околовръстното

Марио Вълчев е 26-годишният петричанин, простерлян на бензиностанция на околовръстното край София нощес. Вълчев е ранен в крайници и се лекува в болница. Прострелян е с 6 патрона., разбра Struma. com. Инцидентът, за който към този момент съобщихме, стана към 22 часа на бензиностанция, развихри се престрелка, при която с изключение на Вълчев има ранен софиянец.

На мястото на случая очевидци видели колата на футболиста на ЦСКА Г. Йомов, само че се оказа, че той няма нищо общо с престрелката. Говори се, че участник в екшъна е неговият брат. Дали той е раненият следва да се прецизира.

Петричанинът Вълчев е добре прочут на съгражданите си. От няколко години работи в София в колекторска компания на прочут столичанин и се занимава със събиране на тежки невърнати заеми. Предполага се, че и на снощната среща е станал скандал за пари, които е завършил със пукотевица.

Преди време Вълчев е бил първокурсник в академията на Министерство на вътрешните работи, само че дружно с момчета от неговия курс направил обир и е бил изключен от влиятелното полицейско учебно заведение, описаха пред Struma.com петричани.. Работата по снощния случай продължава,очаквайте детайлности.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР