Марин Петков е поредният футболист на Левски, отказващ да поднови

...
Марин Петков е поредният футболист на Левски, отказващ да поднови
Коментари Харесай

Още един отказва да преподпише с Левски

Марин Петков е следващият футболист на Левски, отказващ да възобнови контракта си с клуба. Контрактът на 20-годишното крило изтича на 30 юни идната година, а от „ Герена “ към този момент са създали опити да го удължат, написа " Тема спорт ".
Марин обаче сложил условия, които Наско Сираков на този стадий не приема. При това състояние Петков ще може да договаря безпроблемно с различен тим от 1 януари 2025 година
Мажоритарният притежател на „ сините “ си тормозил да не се повтори обстановката с Андриан Краев. Халфът изрично отхвърли няколко положителни предложения през зимната пауза и напълно скоро ще си тръгне от Левски като свободен сътрудник. За него се приказва, че има съглашение с Лудогорец.

Дълго разправии със Сираков за договорите си имаха и други играчи на Левски, измежду които трениращия самостоятелно Андриан Краев и напусналия Жереми Петрис.

Марин Петков е един от дребното футболисти, които играят на равнище със синия екип макар рецесията. Той дебютира за Левски през ноември 2019 година и е най-младият играч на клуба, записал над 100 мача. До момента те са тъкмо 125.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР