Марин МИЛАШКИСдружението Левски на левскарите поиска оставки в клуба. Организираните

...
Марин МИЛАШКИСдружението Левски на левскарите поиска оставки в клуба. Организираните
Коментари Харесай

Фенове искат оставки в Левски

Марин МИЛАШКИ
Сдружението " Левски на левскарите " изиска оставки в клуба. Организираните почитатели визират притежателя Наско Сираков, който е подвел " синьото " общество с " куп неистини ". Мажоритарният акционер влезе в неприсъствен спор с изпълнителния шеф Ивайло Ивков и треньора Станимир Стоилов дали на " Герена " са постъпвали предложения за над 6 млн. лева за Хосе Кордоба и Андриан Краев. Такива е имало, а Сираков твърдеше противоположното.
" Вероятно с позицията, която ще изразим, ще си навлечем гнева на огромна част от левскарите. Те имат вяра, че проблемите се вземат решение със закопаване на главата в пясъка. Мисията на последователите е да търсим истината и да изобличаваме тези, които я потъпкват ", разгласи ръководителят на сдружението Димитър Костадинов.
" Призоваваме Стоилов и Ивков, в случай че ни лъжат, да подадат оставки без никакви искания към клуба. Не ни прилича да бъдем водени от лъжци. Ако се окаже, че мажоритарният акционер ни е излъгал за следващ път, да подава акциите си и да станат благосъстоятелност на нашия клуб. Така левскарите дружно с генералния спонсор, който пое отговорност да поеме заплатите на клуба и да води договарянията с Национална агенция за приходите, ще продължим борбата за спасяването на Левски.
Очевидно някой лъже в Левски. Нека се разбере кой е той и един път вечно да спрат тези недостойни и неправилни неща. Цялата левскарска общественост вади пари от джоба си след всеки притежател. Причината да не погасяваме отговорности към Национална агенция за приходите е освобождението на щаба на Петър Хубчев и Насиру Мохамед. 
Сираков дефинира себе си като страж, не като притежател. За да стане това истина, би трябвало да подава акциите си в клуба. По либерален метод ще изберем нов Надзорен съвет. Ясно е кои са тези хора - Стоилов и Ивков. Това е работещият тандем, само че не им се дава опция да работят.
Всички левскари са разочаровани, обезверени. Лошото ръководство води до финансови проблеми. Трябват ни водачи, които да употребяват нашата страст. Това не е елементарен бизнес. Ние сме подготвени на всичко. Даваме пари безусловно за нищо. Правим го, тъй като за нас това е идеологическа теория, близка до вяра.
Не си изяснявам по какъв начин Сираков не откри повече от един спонсор, не изключваме генералния, в противен случай, разчитаме на тях. Поели са ангажимент към Национална агенция за приходите и треньора. Сираков позволи стратегически неточности, ще ги покрием, до безспир ще ги покриваме, само че да поеме отговорност ", завърши  Костадинов.
Сираков ще даде конференция през днешния ден.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР