Марихуана, хероин и метамфетамин са намерени в криминално проявена габровка.

...
Марихуана, хероин и метамфетамин са намерени в криминално проявена габровка.
Коментари Харесай

Задържани за притежание на марихуана, хероин и метамфетамин в габровска област

Марихуана, хероин и метамфетамин са открити в престъпно проявена габровка. На 02 декември, в региона на бул. „ Могильов “, чиновници на районно управление (на МВР) Габрово спрели за инспекция 38-годишна жена. Установено е, че тя е придобила и държи в себе си суха зелена листна маса, свивка, съдържаща кафяво вещество, както и бяло кристално вещество, реагирали надлежно на марихуана, хероин и метамфетамин. Задържана е по редна на ЗМВР за период до 24 часа, като против нея е формирано досъдебно произвеждане.

Криминалисти от районно управление (на МВР) Дряново задържаха мъж за владеене на опиати. В хода на полицейска акция, извършена през вчерашния ден, полицейските чиновници спрели за инспекция л.а. “Пежо 308 “, ръководен от 53-годишен локален гражданин. При последвалите процесуално-следствени дейности в багажното поделение е открита полиетиленова торба, съдържаща 75 грама амфетамин. Мъжът е арестуван по реда на ЗМВР, като против него е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Специализирана полицейска интервенция по линия „ Наркотици “ се организира и в Севлиево. Задържана е млада жена. Вчера, към 15:30 часа, на ул. “Стара планина “ е спряна за инспекция 21-годишна жителка на село Шумата. Установено е, че е придобила и държи в себе си суха зелена листна маса, реагирала при полевия наркотест на марихуана. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР