Мариана Векилска отново се натиска за тв водеща година и

...
Мариана Векилска отново се натиска за тв водеща година и
Коментари Харесай

Векилска пак се точи тв водеща - slava.bg

Мариана Векилска още веднъж се натиска за тв водеща година и половина откакто напусна Би Ти Ви, с цел да прави кариера в Еврокомисията в Бюксел. Опитът ѝ да работи зад граница е претърпял цялостно крушение и родната звезда се е върнала да свети в България.

Сигурен знак, че Векилска се готви за нов контракт с Би Ти Ви, е наличието ѝ на екран като седмичен коментатор в предаването „ Преди обед”. Всяка заран тя разяснява настоящи тематики в шоуто и съгласно слуховете, това е подготовка за окончателното ѝ завръщане в малкия екран. Не е инцидентно, че водещата Деси Стоянова показва някогашната си колежка като „ журналиста Мариана Векилска”, а не като чиновник в Еврокомисията, каквато версия за специалността си тв звездата към момента поддържа.

Както „ Уикенд” преди време писа, тя прекарва надалеч повече време в България, както и по яхти в морето, в сравнение с в Белгия, където би трябвало да е настоящото ѝ местопребиваване, в случай че фактически към момента работеше в Еврокомисията. Мариана обаче прави всичко друго, само че не и да се труди там. Благодарение на многото си свободно време, тя неотдавна съумя да изкара курс за капитан на дребни плавателни съдове и даже сподели в ефир своя документ, удостоверяващ нейната дееспособност за работа по вода. Хляба си изкарва като инфлуенсър, рекламирайки в обществените мрежи разнообразни артикули на компании, които ѝ заплащат за всяка фотография с техни артикули. А през лятото счита да плава с яхта, което е новото ѝ обичано занятие.

Независимо, че не е останала без пари, някогашната водеща на „ Тази събота и неделя” изпитва голяма носталгия към телевизионните си изяви. Според слуховете, тя най-вероятно ще се върне публично на работа в Би Ти Ви, когато отмине рецесията с Ковид-19. В момента чиновниците на малкия екран са разграничени на екипи, които са заети през седмица, с цел да се избегне скупчването на доста хора на едно място. Но незабавно щом това завърши, Векилска чака своя контракт със остарелия си шеф. Тя приготвя завръщането си от месеци. Още предходната есен стартира да се върти към някогашните си сътрудници, ползвайки всеки комфортен случай да се включи в техни акции и по този метод да подсети за себе си.

По същия метод доскоро повече от два месеца работа в Би Ти Ви стартира Лора Крумова. След като напусна Нова тв при започване на годината, тя бе поканена за седмичен коментатор в „ Преди обед” и незабавно по-късно подписа контракт с „ Шоуто на Николаос Цитиридис”. За момента Лора е заместител основен редактор там, само че се чака напълно скоро да стане ко-водеща. Най-вероятно с Мариана ще се случи нещо сходно – изначало ще се труди зад кадър, а когато е допустимо, ще я върнат и на екран.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР