Мари Кондо вероятно е най-известната японка в света. Създател на

...
Мари Кондо вероятно е най-известната японка в света. Създател на
Коментари Харесай

Защо Кралицата на подреждането се радва на безпорядъка

Мари Кондо евентуално е най-известната японка в света. Създател на суперефикасен способ за нареждане на дома, тя е бестселъров създател - книгата " Магията на подреждането " е издадена и на български, има цели две поредици за Netflix, в които оказва помощ на елементарни хора да сложат ред в дома си, също така има лична интериорна марка.
 Tidying Up With Marie Kondo, методът Конмари, Мари Кондо и сериала по Netflix
Мари Кондо подрежда в сериал по Netflix

Първи епизод - на 1 януари

На този декор няма по какъв начин да не се изненадаме, когато Кондо споделя в скорошно изявление за Washington Post: " Домът ми е разпилян, само че методът, по който пребивавам сега е верния за този стадий от живота ми ".

Японката разкрива, че след раждането на третото си дете тя се е отказала да подрежда непрекъснато дома си. Синът й се ражда през 2021 година и това изцяло трансформира метода, по който прекарва времето си вкъщи.

" До скоро бях експерт по подреждането на дома и правех всичко допустимо той да е чист и подреден от самото начало. Отказах се от това, само че в положителния смисъл. Осъзнах, че това, което сега ми е значимо, е да извозвам време с децата си. "

Вероятно тъкмо в тази светлина е и новата книга на Мари Кондо Marie Kondo Kurashi at Home: How to Organise Your Space and Achieve Your Ideal Life. Тя се концентрира върху японската философия Kurashi ( " метод на живот " ), която ни предизвиква да открием по какъв начин да подредим живота си съгласно личния си темп, тъй че да ни изпълва с благополучие.

Надяваме се скоро да може да прочетем Marie Kondo Kurashi at Home и на български.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР