Марго Роби очевидно е доста приключенски настроена, когато става въпрос

...
Марго Роби очевидно е доста приключенски настроена, когато става въпрос
Коментари Харесай

Палаво признание: Най-странното място, на което Марго Роби е правила секс

Марго Роби явно е много авантюристичен настроена, когато става въпрос за секс навън. Актрисата успя да ни взриви интернет с откровената си изповед за най-странното място, на което е правила секс.

Този четвъртък в предаването " На кафе " по NOVA панелистите описаха за палавите завършения на Марго Роби.  Ако смятате, че парк, болница или паркинг са авантюристичен осъществявания в книгата ви, просто изчакайте, до момента в който чуете за признанието на австралийската хубавица.
 Марго Роби с минирокля в Лондон  Марго Роби с минирокля в Лондон  Марго Роби с минирокля в Лондон  Марго Роби с минирокля в Лондон
Бихте го очаквали повече от нейната героиня във филма  " Вълкът от Уолстрийт " - Наоми, в сравнение с от зашеметяващата русокоска, която взе участие в прекомерно розовия филм " Барби " предишното лято.



Роби редовно е обсъждала какво е да снимаш снимаш секс сцени с холивудски звезди като Леонардо ди Каприо, само че тя не разисква личния си полов живот постоянно, даже по никакъв начин. Запазването му в загадка е изцяло разбираемо, несъмнено - само че по тази причина разкритието на 34-годишната за нейната странна дестинация за секс провокира подобен ужас измежду почитателите.

Много хора допуснаха, че тя може да е пресъздала онзи интимен миг с колегата си Ди Каприо, където правят обич на легло, отрупано с пари, само че Роби споделя, че тази фикция в действителност „ не е толкоз блестяща, колкото звучи “.

Тя разкри, че е получила „ милион порязвания от хартия “ по гърба си от подправените пачки пари, които са употребявали на снимачната площадка за кино лентата на Мартин Скорсезе, и се оплака, че гърбът ѝ е бил „ затрупан с хиляди червени драскотини  “.

Така че това изключва двойно легло, покрито с долари, като най-странното място, на което тя е правила секс - някакви други догатки?
                             

Честно казано, съмняваме се, че някой ще успее да разбере странното местонахождение на Роби, защото това в действителност не е нещо, което чувате всеки ден.

Говорейки пред The ​​Sun през 2019 година, Роби споделя: „ На джет. Недвижещ се джет, само че във водата. “

Роби не разяснява каквито и да било препоръки и трикове, които е употребила, с цел да направи това, и също не разкрива кой е късметлията, който се е включил към заниманието с нея. Съвсем допустимо е това да е брачният партньор ѝ, английският режисьор Том Акърли. Който и да е той, едва ли му е било скучно. 
 Марго Роби като звезда от Златен Холивуд  Марго Роби като звезда от Златен Холивуд  Марго Роби като звезда от Златен Холивуд  Марго Роби като звезда от Златен Холивуд
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР