Марго Купър, или Маргарита Киприянова както е пълното име на

...
Марго Купър, или Маргарита Киприянова както е пълното име на
Коментари Харесай

Това са новите „Мис Свят България” и „Мис България Вселена

Марго Купър, или Маргарита Киприянова както е цялостното име на българката с съветски корени, е новата носителка на короната Мис Свят България 2019 година и ще показа страната ни на най-престижния конкурс Мис Свят, написа "Монитор ".





Това е следващата купа на хубавицата, откакто през 2016 победи в интернационалния конкурс Топ модел на света, а година по-рано се окичи с короната на Мис Азия.



Майка и е българка, а татко й руснак и по тази причина прекарва по-голямата част от детството си в родината на татко си, само че в последните години се е базирала в София. "Тази година взех решение да се състезавам в състезанието за хубост Miss World Bulgaria.





Целта ми е с горделивост да представям България на най-високо интернационално равнище и също по този начин да показвам на целия свят, че да бъдеш българска хубавица не опира единствено до външната хубост, а и до ценностна система: саморазвитие, добрина, грижа за околната среда, отговорно ползване на естествени запаси, помощ в личностното развиване на другите хора ", написа малко след успеха си нощес Марго.

В рамките на състезанието беше определена и българската, която ще ни показва на Мис Вселена. Това е Лора Атанасова.





Още 5 хубавици бяха коронясани на церемонията. На финала на Мис Оушън, който ще се преведе в Тайпе, България ще бъде показана от Моника Русимова.

Честта да показа страната ни на състезанието Мис Азия Глобал в Кочин, Индия ще има Ева Добрева.

Даша Узун завоюва купата Мис Топ Модел на Света 2019 и ще се бори за международната купа в Киев, Украйна. Ваня Апостолова ще бъде българката, която ще показа страната ни на сцената на Мис Туризъм Свят в Шанхай, Китай. На състезанието Мис Гранд Интернешънъл в Каракас, Венецуела страната ни ще бъде показана от Виктория Васева.

Седемте победителки на България бяха наградени с корони, инкрустирани със злато, скъпоценни камъни, диаманти и плакети, направени особено за събитието от централите на Мис Свят Лондон и Мис Вселена Ню Йорк.

Конкурсът мина в обичайни три елементи. В откриващата част, под специфична хореография, направена от хореографа на събитието – Атанас Месечков, участничките показаха български национални танци, облечени във фолклорни носии.

В формалния тур претендентките за купите дефилираха с изтънчените вечерни тоалети на дизайнера Стоян Радичев. А в най-деликатния тур гостите имаха опция да видят извънредната сбирка бански дрехи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР