Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя

...
Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя
Коментари Харесай

Най -точният хороскоп за 23 февруари

Маргарита Паскалева е дълготраен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи особено за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите съгласно Луната.

На 23 февруари Луната още веднъж е в знака Скорпион. В утринните часове тя образува съразмерен аспект със личния си планетен шеф Плутон, а от 11:24 до 15:29 часа българско време тя е " без курс ", т.е. към този момент не образува основни аспекти с другите планети до напускането си на знака Скорпион. Плутон е планета на раждането и гибелта, на началото и края, на трансформацията и обновлението.

Часовете до 11:23 часа са подобаващи с изключение на за всичко споменавано през последните два дни (връщане на задължения, заплащане на налози, застраховки, гробищни такси, медитация, откриване на закононарушения и т.н.), а също по този начин за почистване и изхвърляне на остарели ненужни движимости или за разлъка с хора, които не са ни по сърце или ни вредят. Време е да се разделим с всичко остаряло и некачествено, с нездравословни за нас привички! Време е за обновяване! По-важните задания свършете до 11:23 часа. Интервалът сред 11:24 и 15:29 часа не е удобен за взимане на решения, сключване на контракти и съглашения, капиталовложения и други, значими за вас дейности, от които очаквате да се развият и бъдат сполучливи в предстоящ проект.

Часовете до 15:29 часа са по-ползотворни за родените през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби.

Добрата централизация, задълбоченото мислене, мощната вътрешен глас и предпазливостта ви ще бъдат ключът към вашите триумфи. Луната в Скорпион през днешния ден е с по-неблагоприятно въздействие към този момент за родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Вършете най-вече добре познати ви действия, довършете стартирани такива и не предприемайте опасности.

В 15:30 часа луната минава в огнения преносим знак Стрелец, където ще бъде до 18:27 часа на 25 февруари. Луната в този знак ще ни ентусиазира, ще ни настрои оптимистично и ще ускори вярата ни през идващите два дни и половина. Общуването е много непосредствено и би трябвало да се внимава да не нараним някого с думи.

Повишено е желанието за изява и триумф, за занимания и спорт, както и ползата ни към далечни страни и придобиване на нови познания. С подготвеност оказваме помощ на своите близки и другари, насърчаваме ги и им вдъхваме кураж. Във вечерните часове Луната в Стрелец задейства неподходящ аспект със Слънцето в Риби, защото в 00:32 часа на 24 февруари Луната е във фаза Последна четвърт, намаляваща. По-дискомфортно в прочувствен проект ще се усещат във вечерните часове и през нощта родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада.

Препоръчително е да не се прекалява с алкохола и енергийните питиета, да се лимитират мазните храни и да се заобикаля пътешестване в нощните часове.

Луната в Стрелец покачва заплахата от пожари, детонации, стрелби и произшествия с влакове. Луната в Стрелец на този ден ще внесе повече въодушевление и положителни прекарвания при родените под знаците и най-много през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Ще чувствате енергични, въодушевени, въодушевени, другарски настроени към хората. За вас следобедните и вечерни часове са доста положителни за взаимоотношение с чужденци или диалози с хора зад граница, рекламна активност, спортуване, разходка в парка, образование, купони с другари и всевъзможни други занимания и приятни занимания.

Хороскопът на Лунната фаза Последна четвърт демонстрира и какво ще бъде времето през идващите 7 дни. Въпреки, че прогнозата ми за цялата зима е оповестена още преди Зимното слънцестоене на 21.12.2021 год., ще напомня единствено дребна част от нея, касаещи идващите дни - времето внезапно ще застудее, ще се усили вятърът и ще има повече превалявания.

Наближава и точният съвпад на Марс с Плутон в последните градуси на Козирог до 05.03.2022 в това число, който покачва съществено заплахата от произшествия и лавини в планините, както и подземен (в мина, метро и др.), за рухване в шахти / пропасти, естествени бедствия, военни офанзиви, атентати и други прояви на принуждение. В дните от 24.02 до 05.03.2022 год. най-предпазливи и рационални би трябвало да бъдат родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, както и всички други хора с рождени планети в хороскопа си в последните 10 градуса на същите знаци. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР