Марая Кери застана начело на класацията на Билборд за сингли

...
Марая Кери застана начело на класацията на Билборд за сингли
Коментари Харесай

Марая Кери оглави класацията на Билборд за сингли с All I Want for Christmas is You


Марая Кери застана отпред на класацията на " Билборд " за сингли с коледния си шлагер " All I Want for Christmas is You ", излязъл през 1994 година, заяви уеб сайтът на изданието. 

Изпълнителката се изкачи място нагоре в подреждането по отношение на предходната седмица, като детронира от първата позиция Тейлър Суифт, която беше отпред в продължение на шест седмици с   " Anti-Hero ". Тя слезе до шеста позиция в чарта на " Билборд ".

Сингълът на Марая Кери " All I Want for Christmas is You " за първи път влиза в топ 10 на чарта на " Билборд " за сингли през декември 2017 година Две години по-късно, през декември 2019 година, песента от албума " Merry Christmas " се изкачва до първата позиция, която резервира в продължение на три седмици. През 2020 година и 2021 година, в интервала към Коледа, " All I Want for Christmas is You " още веднъж се нарежда на върха в класацията Хот 100. И тази година това се повтаря. 

Втора в чарта се подрежда Бренда Лий със сингъла " Rockin’ Around the Christmas Tree ", чиято истинска версия е от 1958 година Парчето се изкачва с позиция нагоре за миналите седем дни. И в последните три години в дните към Коледа песента успяваше да стигне до втората позиция в чарта на " Билборд ". 

Третото място също е за празничен шлагер - " Jingle Bell Rock " на починалия Боби Хелмс. Сингълът е от 1957 година Миналата седмица песента с празнично звучене беше на пета позиция в чарта. 

Четвъртата позиция е за Бърл Айвс с " A Holly Jolly Christmas ", която е от 1964 година Сингълът се изкачва две места от предходната седмица. 

В челната петица на чарта на " Билборд " място намират Метро Бумин, Уикенд и 21 Савидж със взаимното си парче “Creepin ”, което дебютира в подреждането тази седмица. То е включено в албума " Heroes & Villains " на Метро Бумин, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР