Марая Кери изглежда невероятно, отбелязаха феновете след една от последните

...
Марая Кери изглежда невероятно, отбелязаха феновете след една от последните
Коментари Харесай

Марая Кери се стопи след операция

Марая Кери наподобява необикновено, означиха почитателите след една от последните ѝ фотоси в Инстаграм. Певицата се пусна по вталена черна рокля, с цел да разгласи, че към този момент се усеща добре след респираторната зараза, която я извади от релси за няколко седмици и отсрочи турнето ѝ.

„ Чувствам се добре и се връщам на работа. Нямам самообладание да ви видя на концерта World AIDS Day 2017 и по-късно да пускам коледното си турне All I Want for Christmas Is You Tour “, написа до селфито звездата.

По-рано тази седмица източник разкри пред E!online, че брюнетката е свалила над 11 кг, откогато си постави гастрален пръстен, с цел да ограничи приема на храна, през есента. Кери взе незабавни ограничения да поправя тежестта си, откакто се „ почувства пъклен несигурна за формите си “.

„ Тя се усещаше доста смутена и живееше в отричане. Караше стилистите да режат етикета от облеклата ѝ, с цел да не вижда размера “, разясняват от екипа ѝ.

Сега Марая била доста удовлетворена от резултата и нямала самообладание да покаже своите по-секси форми на света. Певицата започва празничното си турне на 2 декември.

Източник: tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР