Марая Чапъл-Надал от законодателното събрание на американския щат Мисури поднесе

...
Марая Чапъл-Надал от законодателното събрание на американския щат Мисури поднесе
Коментари Харесай

Сенатор се извини на Тръмп за нелеп коментар

Марая Чапъл-Надал от законодателното заседание на американския щат Мисури сервира извинения за коментар във Фейсбук. В него тя изрази вяра скоро да бъде осъществен атентат против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Независимо от бурните рецензии против нея, Чапъл-Надал няма желание да подава оставка, съобщи Fox News.

Сбърках и нося отговорност за това, съобщи тя на конференция в Мисури и увери, че в никакъв случай няма да повтори грешката си. Взех си поука, сподели Чапъл-Надал.

Четирийсет и две годишната представителка на Демократическата партия написа във Фейсбук: "Надявам се да бъде осъществен атентат против Тръмп ".

Тя изясни, че е била провокирана от реакцията на президента след конфликтите сред неонацисти и техни съперници в Шарлътсвил. Тръмп съобщи, че отговорни за насилието са и двете страни, само че не порица категорично крайнодесните.



Губернаторът на Мисури и водачите на републиканците и на демократите в законодателното заседание на щата приканиха Чапъл-Надал да подаде оставка. Тя смъкна коментара си от обществената мрежа, само че сервира извинения.

Дамата посочи, че "няма желание да напуща поста си и ще се бори и отсега нататък за нещата, които счита за извънредно значими "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР