Маратонките от велур са с голямо търсене, защото изглеждат стилни

...
Маратонките от велур са с голямо търсене, защото изглеждат стилни
Коментари Харесай

Правила за пране и почистване на велурени маратонки

Маратонките от велур са с огромно търсене, тъй като наподобяват стилни и са удобни. Единственият минус на такива спортни обувки е, че се замърсяват доста бързо. Но велурът се поддава на разчистване и в случай че е мощно нечист - той даже може да се пере.

Маратонките от велур не губят привлекателния си външен тип, в случай че всеки ден след носене се почистват от прахта и замърсяванията. Ако следвате рекомендациите на експертите, тогава може елементарно да се избегне мощното замърсяване на велурените обувки:

Не носете велурени при мокро или дъждовно време. В такива дни е по-добре е да се изберат кожени маратонки.

Напълно нови маратонки се предлага преди първата приложимост да се третират с водоотблъскващи спрейове. Обработката би трябвало да се извърши авансово, с цел да може обувките да изсъхнат добре. Специалистите предлагат да се ползват спрейове в три пласта за висококачествена обработка.

Категорично е неразрешено потреблението на кремове, предопределени за кожени обувки. Те не са предопределени за велур, тъй че след потреблението им кадифената повърхнина ще загуби свежия си и автентичен нов тип.
Маратонките от велур могат да се почистват със специфични кърпички, които добре всмукват влагата.

За да съхранявате, би трябвало да изберете особено място за тях. Мястото би трябвало да бъде добре проветрено, надалеч от директна слънчева светлина и нагреватели. Ако не се придържате към тези рекомендации, материалът ще загуби своя цвят, мекост и разтегливост.

Ако не е допустимо да премахнете петната от повърхността на велура, тогава би трябвало да изчакате, до момента в който обувките изсъхнат и едвам по-късно пробвайте различен способ за унищожаване на петна.

Ако по обувките ви към момента има свежи петна и съществува опция за премахването им, тогава не би трябвало да се колебаете. С помощта на хартиена кърпичка съберете непотребната нечистотия. Всички дейности би трябвало да се правят деликатно и деликатно, с цел да не се втрие мръсотията в материала.

Източник:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР