Мара Отварачката е прекратила кариерата си на певица заради кончината

...
Мара Отварачката е прекратила кариерата си на певица заради кончината
Коментари Харесай

Ето заради кого Мария спря да пее

Мара Отварачката е прекратила кариерата си на певица поради кончината на месарския необут Ангел Тенев, прочут като Свинаря. Маститият предприемач умря преди година на 63-годишна възраст. Той бе главен спонсор на кариерата на фолкаджийката и заплати едни от най-скъпите клипове и тоалети на миньончето от Стара Загора.

След кончината на Свинаря Мария не съумяла да откри подобен великодушен мъж и решила да завърши с пеенето. „ Тя няма участия, в последните години не изкарваше пари от кариерата си на певица, а единствено наливаше кеш за песни, видеа и тоалети. Все по-трудно се намират спонсори за толкоз доста неща, а в този момент, когато към този момент не е изпълнителка, все се намира някой, който да й подари френски тоалети и чанти” – разкриват пред „ Уикенд” осведомени с битието на миньончето.

Дело на парите на Свинаря е клипът към песента „ Престъпно твоя”, който е сниман в емблематичния хотел „ Ермитаж “ в Монте Карло, където отсядат звезди като Ким Кардашиян и Енрике Иглесиас. Отделно месарският необут е направил още един великодушен подарък – рокля на световноизвестна италианска марка, ушита особено по поръчка, за колосалните 15 000 лв.. Именно Ангел Тенев плащал всяка волност на Отварачката.



След гибелта му Мария се видяла в напън с цел да поддържа стандарта, на който е привикнала.
Понеже не виждала смисъл да налива пари в кариерата си, а да не печели нищо, заралийката реши да се откаже от пеенето. Въпреки че разгласи, че завършва със сцената поради мъж, истината е, че тя поставя точка на заниманията си поради неналичието на великодушна ръка от мощния пол.

Докато беше любовница на Ангел Свинаря, Мария шофираше бляскав джип „ Мерцедес” за 200 000 лв.. Колата бе със секси номер 6969, само че след кончината на месарския необут, пенсионираната звезда на „ Пайнер” изненадващо спря да пили гумите на мощното возило и се снабди с по-скромен бял „ Мерцедес” за 100 бона.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР