Маникюрът ще бъде елегантен и скъп, ако изберете правилния дизайн.

...
Маникюрът ще бъде елегантен и скъп, ако изберете правилния дизайн.
Коментари Харесай

10 идеи за необичайно скъп маникюр

Маникюрът ще бъде грациозен и безценен, в случай че изберете верния дизайн. При избора на дизайн би трябвало да се обърне внимание на по-стилни и усъвършенствани варианти.

Френски 

Класическият френски маникюр, направен в елементи, ще наподобява непостижим и моден. Цветът на основата би трябвало да бъде определен от бледорозовата палитра. За да бъде по-уникален подобен маникюр, можете да добавите тънък фон.

1.

2.

Черен

Покриването на ноктите с черен цвят е моден и безценен вид. Важно е маникюрът и формата на ноктите да са съвършени. За да наподобява по-елегантно, би трябвало да покриете ноктите си черен гланцов лак без дизайн.

3.

4.

Перлен

Ноктите с гланцово покритие постоянно наподобява стилно и елегантно. Ето за какво, в случай че добавите перлен искра към гланцовия лак, получавате извънредно първокласен дизайн.

6.

7.

Nude

Днес естествеността набира известност. Следователно версията за маникюр в nude нюанси ще наподобява освен елегантна, само че и изключително съвременна.

8.

9.

Mонохромен

Монохромният маникюр в алена палитра ще наподобява най-елегантно. Освен това, в случай че добавите няколко златни детайла, маникюрът ще наподобява празнично.

10.

11.

12.

Бордо

Нюанс на бордо за маникюр ще бъде изтънчен във всяко осъществяване. Този дизайн е подобаващ както за дълги, по този начин и за къси нокти. Важно е работата да се прави деликатно.

13.

14.

Минимализъм

Семпъл маникюр, само че много гръмък и грациозен в това време. Важно е да изберете богати и дълбоки нюанси. Дизайнът би трябвало да бъде въздържан, след което маникюрът ще наподобява хубав.

15.

Прозрачен

Дори и транспарантното покритие може да наподобява елегантно и скъпо, в случай че се прави вярно. Основното нещо е маникюрът да е с най-минимална дължина на ноктите. В същото време ще наподобява естествено и елегантно.

16.

17.

Лунен

Маникюрът с полумесеци може да наподобява много първокласно, в случай че е изработен в неутрални нюанси, и без прибавяне на детайли от дизайна.

18.

19.

Омбре

Градиент или ombre е равномерен преход от един цвят към различен. Този маникюр наподобява привлекателно и извънредно.

20.

21.

22.

Дизайнът в градиентната техника ще наподобява красиво и стилно, в случай че се прави в пастелни цветове.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР