Maнекенка направи разкрития за любовната си авантюра със звездата на

...
Maнекенка направи разкрития за любовната си авантюра със звездата на
Коментари Харесай

Блондинка разказа за лудата си нощ с Роналдо /снимки/

Maнекенка направи разкрития за любовната си случка със звездата на "Реал " (Мадрид) Кристиано Роналдо. Колумбийката Натали Ринкон даде изявление за "La Red ", в което споделя за лудата нощ, която двамата имали в Маями преди време.
"Кристиано беше на прилежащата маса в ресторант, в който бях и аз. Погледнахме се и по този начин стартира флиртът. След това някой пристигна на моята маса и ми сподели, че Роналдо желае да се срещнем ", признава Натали.
Три дни по-късно звездата на "Реал " и международния футбол поканил хубавицата на среща.
"Бяха ме проучили в обществените мрежи и като разбрали, че оказвам помощ на фондация за деца в неравностойно състояние, потвърдиха поканата ", споделя Ринкон.
Двамата се срещнали в един от най-тузарските заведения за хранене в Маями. "Пихме вино. Кристиано е доста обаятелен. По едно време ми сподели "виж ме по какъв начин танцувам ". И истината е, че беше доста секси и сензитивен, очарова ме ", продължава описа си хубавицата.
"Всички дами в ресторанта правеха опити да се доберат до Кристиано. Затова му споделих, че желая да се махна от това място. Няма да ви споделям дали съм отишла в хотела му, или не, само че си тръгнахме в 2:30 часа след среднощ. Целувахме се, няма да ви споделям къде... Оставям го на въображението ви ", похвали се още манекенката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР