Цените на петрола удължиха загубите си до втори ден във

...
Цените на петрола удължиха загубите си до втори ден във
Коментари Харесай

Петролът увеличава загубите, тъй като ОПЕК+ и слабите данни от САЩ изнервят търговците

Цените на петрола удължиха загубите си до втори ден във вторник, защото търговците се притесняваха от слабите стопански данни за Съединени американски щати и новините, че членовете на ОПЕК+ са подготвени да усилят производството.

Суровият нефт Brent, интернационалният пример, падна с 1,4% до $77,29 за барел във вторник, добавяйки спад от 4% предходния ден. Ако се запазят, двудневните загуби ще бъдат най-големите от началото на май. Американският бенчмарк West Texas Intermediate падна с 1,2 % до $73,35.

Членовете на картела се споразумяха през уикенда да върнат дребна част от лимитираното си произвеждане тази година, защото осем членове се съгласиха да анулират някои „ доброволни съкращения ”. След това в понеделник отчет сподели, че индустриалната интензивност в Съединени американски щати е била по-слаба от упованията на икономистите през май.

Позицията на ОПЕК+ е „ сигнален изстрел “ за съперниците, че не желае да жертва пазарен дял за неопределен срок, сподели Бярне Шийлдроп, основен стоков анал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР