Мандатът ще получи Георги Свиленски като председател на парламентарната група,

...
Мандатът ще получи Георги Свиленски като председател на парламентарната група,
Коментари Харесай

Георги Свиленски взима мандата на БСП

Мандатът ще получи Георги Свиленски като ръководител на парламентарната група, както е по конституция “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която е вицепремиер и министър на стопанската система в оставка в кабинета.

На въпрос кой ще бъде препоръчан за министър председател Нинова съобщи: " За министър председател ще си приказваме по-късно, откакто получим мандата от президента.”

Третият изследователски мандат президентът Радев ще връчи на Българска социалистическа партия през днешния ден от 17.00 часа.

“Имаме 7-дневен период за показване на име на министър председател, а по-късно има повече време за основаване на кабинет”, съобщи още Нинова и продължи: “Ще се постараем на договарянията - имаме добра основа за договаряния, имаме програмата, направена преди две седмици ".

Нинова удостовери, че кандидатурата за министър председател би трябвало да пристигна от най-голямата парламентарна група Политическа партия.

Тя бе безапелационна, че Българска социалистическа партия е била общественият дирек на това държавно управление и даде поръчка, че ще бъде подобен в договарянията за нов кабинет с третия мандат.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР