Манчестър Юнайтед възкръсна като феникс и спечели голямото дерби в

...
Манчестър Юнайтед възкръсна като феникс и спечели голямото дерби в
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед нанесе първа загуба на Ливърпул

" Манчестър Юнайтед " възкръсна като феникс и завоюва огромното дерби в Англия против " Ливърпул " с 2:1. След две шокиращи загуби в първите два мача от новия сезон - 1:2 от " Брайтън " и 0:4 от " Брентфорд ", " алените дяволи " изиграха въодушевен мач и справедливо подчиниха " мърсисайдци " в последния мач от 3-ия кръг на Премиър лийг. Така реализираха и първа победа в формален дуел под управлението на Ерик загар Хаг, и дебютен триумф за акцията. А в действителност с един удар трансферираха рецесията към " Анфийлд ". " Ливърпул " към този момент е зад " Юнайтед " в класирането със единствено 2 т. от 3 мача след 2:2 с " Фулъм " и 1:1 с " Кристъл Палас ".

Победата на " Манчестър Юнайтед " е и с голяма психическа тежест. Тя е първа за отбора от " Театъра на фантазиите " над " мърсисайдци " в шампионата от 2018 г.  " Дяволите " нанесоха и първа загуба на " Ливърпул " във Висшата лига на Англия за цялата 2022 година Отборът на Юрген Клоп бе непобеден в 21 следващи мача, само че преклони глава на " Олд Трафорд ".

Джейдън Санчо откри за " Юнайтед " в 16-ата мин. Маркъс Рашфорд удвои в 53-ата. Мохамед Салах понижи в 81-ата, само че това бе всичко, до което съумяха да стигнат гостите. 

Феновете на " Юнайтед " спретнаха огромен митинг против притежателите на клуба.

Минути преди мача на " Олд Трафорд " бе показано новото звездно попълнение на " алените дяволи " Каземиро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР