Манчестър Юнайтед ще намали броя на пътуванията по време на

...
Манчестър Юнайтед ще намали броя на пътуванията по време на
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг потвърждава огромна промяна в Манчестър Юнайтед след критики от съблекалнята

Манчестър Юнайтед ще понижи броя на пътуванията по време на предсезонното си турне това лято, откакто изслуша противоположната връзка от своите играчи.

Подобно на доста от своите противници във Висшата лига, Юнайтед се насочи към Съединените щати през лятото на 2023 година, с цел да се опита да ангажира последователите си в Северна Америка. Отборът на Ерик загар Хаг игра в Ню Джърси, Калифорния, Тексас и Невада през тази част от лятото, което пристигна след мачовете в Осло и Единбург.

Юнайтед изигра общо осем мача, само че завоюва единствено четири от тях, претърпявайки провали против Рексам, Реал Мадрид и Борусия Дортмунд, до момента в който беше в Съединени американски щати. Ten Hag към този момент удостовери, че ще понижи нещата това лято, откакто Кристиан Ериксен се оплака, че предишното лято е имало „ прекалено много пътувания “.

Клубът до момента е оповестил единствено пет мача за лятото на 2024 година: Юнайтед ще играе с Розенборг в Трондхайм, ден след приключването на Евро и Копа Америка на 14 юли, преди да се изправи против Рейнджърс в Единбург....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР