Манчестър Юнайтед привлече Джак Бътланд, потвърдиха официално от клуба. Вратарят

...
Манчестър Юнайтед привлече Джак Бътланд, потвърдиха официално от клуба. Вратарят
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед обяви първи трансфер за януари

Манчестър Юнайтед притегли Джак Бътланд, потвърдиха публично от клуба. Вратарят пристгига от Кристъл Палас чартърен до края на юни без алтернатива за откупуването му. “Червените дяволи ” бяха принудени да вземат нов пазач, откакто от Нюкасъл взеха решение да отзоват Мартин Дубравка още веднъж на “Сейнт Джеймсис Парк ”. 29-годишният Бътланд има 87 мача в Премиър лийг и 9 за националния отбор на Англия. 
 Новият вратар в Манчестър Юнайтед минава през днешния ден медицински прегледи Новият вратар в Манчестър Юнайтед минава през днешния ден медицински прегледи
“Това е необикновен клуб и подобен, който съм горделив да съставлявам. Гледам към бъдещето и възмозността да работя с тази невероятна група от вратари, които се поддържат всеки ден, с цел да основат най-хубавата среда за подготовка. Изправял съм се против Давид Де Хеа и съм бил в националния отбор дружно с Том Хийтън. И двамата са вратари от най-висока класа и ще се насладя на опцията да поддържам съотборниците си, само че и да се състезаваме по сред си. Този тим може да реализира доста до края на сезона и съм доста разчувствуван да бъда част от това, ” съобщи Бътланд.

Мениджърът на " алените дяволи " желае да притегли и нов състезател в нападателен проект, само че най-малко за момента не е ясно какъв брой пари са подготвени да отделят от " Олд Трафорд ", откакто през лятото бяха изхарчени над 220 милиона за нови футболисти. 

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР