Манчестър Юнайтед получи гол в последните секунди на добавеното време

...
Манчестър Юнайтед получи гол в последните секунди на добавеното време
Коментари Харесай

Тен Хаг: Проблемът не е в съдийството, а в нашите грешки

Манчестър Юнайтед получи гол в последните секунди на добавеното време и загуби гостуването си на Брайтън с 0:1. Това беше трето следващо проваляне на “червените дяволи ” от този противник и мениджърът на отбора Ерик загар Хаг имаше от какво да е неудовлетворен. Нидерландецът изрече недоволството си от неналичието на централизация във значими моменти и не оспори решението на съдията да даде дузпа за домакините. 

“Трябваше да сме по-решителни през първото полувреме, когато имахме много положения. В края подходихме наивно и подарихме гол на съперника. Донякъде можем да приказваме и за малшанс, тъй като съдиите не маркираха нарушаване в наша изгода преди корнера ”, разяснява Тен Хаг. 

“Създадохме много положения и трябваше да вкараме най-малко един гол. В обстановката с дузпата Люк Шоу може би загуби равновесие, а може би е бил изблъскан в гърба. Гневът ми е обвързван с нарушаването преди този момент, което не беше отсъдено. В мача имаше и много груби влизания. Но казусът не е в съдиите. Ние бяхме длъжни да сме по-концентрирани и да осъществяваме възможностите си, както и да не позволяваме такава неточност в края ”, акцентира Тен Хаг. 

“Загубата на точки не не безпокои. Искам обаче да не губим централизация в хода на дуелите. Всичко е в наши ръце. Ще си създадем нужните заключения и ще продължим напред ”, сподели още настaвникът на Манчестър Юнайтед. 

“Червените дяволи ” са 4-ти в класирането с актив от 63 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР